Pitkästä aikaa mulla on kananmunankorviketta ja jätin siis soijajauhot tällä kertaa kaappiin, kun rupesin leipomaan tätä piirakkaa (bongattu Lallatilaalta).
Muuten ohje oli täysin sama, mutta korvasin kananmunan korvikkeella.
Saas nähdä, miltä tuo maistuu (soijajauho valitettavasti hiukan "maistuu läpi" leivonnaisista) En ennen ole käyttänyt tuota -> no egg:giä, vaan aina ennen toista vastaavaa, jonka muuten luulin käyttäytyvän samanlailla, kuin tuonkin...!! Juuri tekemäni kurkistus uuniin yllätti. Onneksi jostain mystisestä syystä laitoin tyhjän pellin ritilällä olevan piirakkavuuan alle, sillä piirakka on tursunnut melkoisesti yli vuoasta!! Vuoka
Ø 24cm.
Katsokaapa tätä taidonnäytettäni!
Image Hosted by ImageShack.us
*taputtaa itseään päähän*
639536.jpg

Lisäys: piirakan maku on ihan ok.
Täytyy vaan nyt muistaa, että tuo kananmunankorvike todellakin kohottaa taikinaa kananmunan lailla!!! Jihuu!