Nyt on sitten Lidlin perhosvuoka testattu!
En (taaskaan) muista keneltä nappasin "kahvikakku" ohjeen, mutta sillä tämän tein. Kiitos. Lisäsin reseptiin hiukan vaniljasokeria ja 6 paloiteltua Fazerin Suomi suklaakonvehtia.
Kahvikakku
3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl kylmää kahvia
2 rlk ruokaöljyä
Sekoita kuivat aineet - lisää kahvi ja öljy.
Sekoita tasaiseksi.
175° noin 40 minuuttia.
3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl kylmää kahvia
2 rlk ruokaöljyä
Sekoita kuivat aineet - lisää kahvi ja öljy.
Sekoita tasaiseksi.
175° noin 40 minuuttia.
Koristelun mopo karkasi vaan hiukka käsistä.. mutta mun teki niiiiiin mieli "mokkapalojen kuorrutusta"...
Kommentit