1487937.jpg
Meillä muutoksena on vain seassa porisseet appelsiininkuoret ja limen mehu.
Tässä kopsattu ohje Dansukkerin sivuilta:

Sima

8 litraa vettä
½ kg Fariinisokeria
½ kg Taloussokeria
2-3 sitruunaa
1/4 tl tuoretta hiivaa
rusinoita

Kiehauta osa vedestä ja kaada sokerien
päälle. Mikäli haluat tummempaa simaa, käytä yksinomaan Fariinisokeria (1kg). Lisää loput vedestä sekä puristettu sitruunan mehu.
Lisää haaleaan seokseen hiivaa. Pullota sima seuraavana päivänä.
Lisää jokaiseen pulloon teelusikallinen sokeria ja muutama rusina.
Sima valmistuu viileässä paikassa noin viikossa, huoneenlämmössä
noin 3 päivässä. Säilytä sima viileässä ja käytä noin viikon kuluessa.