Löysähköön sämpylätaikinaan paloittelin meetwurstin paloja ja n. 1/3 paketillista koskenlaskijaa. Paistoin muffinssivuuassa ja nautin hymyssä suin!
Kasvisruoka.com:ista löysin monta uutta munatonta reseptiä (sivusto aukeaa vähän satunnaisesti). Parhaan (tähän mennessä testaamani) munattoman muffinssiohjeen bongasin juuri tuolta..
Tältä ne näyttivät:
Tässä kopioitu ohje:
Krishangin muffinssit
n. 6 dl jauhoja
3 dl sokeria
2 tl soodaa
n. 4 dl piimää
½ dl öljyä
Sekoita kuivat aineet.
Lisää sitten piimä ja öljy ja sekoita taikina tasaiseksi massaksi.
Öljyä muffinssivuoka.
Taikinaa ei saa jättää seisomaan pitkäksi aikaa, vaan se pitää laittaa
ripeästi uuniin.
Paista muffinssit 175° noin 20 minuuttia.
Niitä kannattaa lopuksi tökkiä esim. hammastikulla ja tarkistaa, että ne ovat kypsiä.
Lisää sitten piimä ja öljy ja sekoita taikina tasaiseksi massaksi.
Öljyä muffinssivuoka.
Taikinaa ei saa jättää seisomaan pitkäksi aikaa, vaan se pitää laittaa
ripeästi uuniin.
Paista muffinssit 175° noin 20 minuuttia.
Niitä kannattaa lopuksi tökkiä esim. hammastikulla ja tarkistaa, että ne ovat kypsiä.
Kommentit