Huhtikuussa löysin ihan vahingossa leivontablogien ihmeellisen maailman ;) oikeastaan MMF:n avulla. En muista, mitä hakusanaa käytin, mutta jotakin kakuntekoon, koristeluun ja kananmunattomuuteen liittyvää, muistelisin..
Testasin silloin ekaa kertaa vaahtokarkkifondantin tekoa ja hermot meni!! Nyt olen jemmaillut puolikasta vaahtokarkkipussillista kaapissa ja lueskellut hyviä MMF:n teko-ohjeita muutamista blogeista uudelleen. (Kiitos!)

Ekalla kerralla mulle kävi näin
902744.jpg
..ja sama linja meinasi jatkua eilenkin. Hokasin sentään öljytä astian, missä mikrotin vaahtikset sulaksi, joten siinä ei ollut pulmaa, mutta käsiinhän tuo jäi, kuin terva!!
Onneksi tässä vaiheessa ihana mieheni kotiutui kaveriltaan ja naureskeli mulle, että mikset sä öljyä käsiäsikin.. no tietty! Kampesin taikinat ruokaveitsen "hamarapuolella" irti käsistäni (tai no, miltei irti) ja käsipesun jälkeen levitin ruokaöljyä kätösiini. Katsokaas tätä onnistumisen iloa
902761.jpg

Enää ei puutu, kun ne painettevat, pienet, söpöset kukkamuotit, joilla saa ihania ja monikäyttöisiä kukkasia koristeeksi.. Kunhan vaan vielä raskisin tilailla niitä (ja ties mitä muutakin iiiihanaa).
 Image Hosted by ImageShack.us