Usean eri blogin innostamana täälläkin tehtiin karjalanpiirakoita.
Viimeksi tein luontaisesti gluteenittomia vastaavanlaisia (about sata vuotta sitten)..
Neidit X ja Y tykkäsivät tuosta rypytyspuolesta kovasti!!
Ostin Eldorado-ruisjauhoja ja pussin kyljessä oli hyvä+selkeä ohje.
Karjalanpiirakat ovat kuulemma tekijänsä näköisiä.. ;)
Olen tyytyväinen tähän kokeiluun :) eikä homma ollut ollenkaan niin työlästä, kuin muistelin. Osa piirakoista päätyi pakkaseen, mutta vastaleivottuna maku oli ihan huima!
Ps. Taidan painua hetkeksi lepäämään. Lihaksia pakottaa kummasti ja muutenkin tuntuu, että koko kroppa jotenkin tärisee..?!? Vähän jo toivoin, että pystyisin piiloutumaan parhaillaan jylläävältä flunssalta..
keskiviikko, 19. maaliskuu 2008
Kommentit